Beoordelingen van Slijs Hoorn

Recente recensies

5.0
Jeroen
15 oktober 2021

Ronduit geweldig lekkere pizza's

Kjeld
14 oktober 2021
Jennifer
14 oktober 2021
Jan
10 oktober 2021

Heerlijke natuurlijke pizza’s, veel verse ingrediënten en er heerlijke pizza bodem! En de bezorging was uiterst vriendelijk en stipt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo
10 oktober 2021

Het was weer bijzonder smakelijk en gemakkelijk

Joop
9 oktober 2021

Supersnel en aparte en superlekkere pizza's. Meteen verslaafd.

Barbar
2 oktober 2021

Bezorging was op tijd. Lekkere pizza’s

Merel
2 oktober 2021
Sander
1 oktober 2021

Top pizza,s ze waren weer heerlijk!

Ricardo
29 september 2021

Era ancora buona e meravigliosa

Stevie
27 september 2021

Pizza spinafichi was ook heerlijk! :) blijft m'n favoriet!

Stevie
27 september 2021

Pizza crudo, top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosa
24 september 2021

Top pizza’s en top bezorging. De cola stond niet koud dus kregen we er een gratis koude sinas bij. Altijd vriendelijke bezorgers. We bestellen altijd onze pizza’s hier.

Manuela Van Der Schaaf
23 september 2021

Pizza's waren heerlijk, snel bezorgd en warm. De kinderen en oma hebben genoten.

Stevie
19 september 2021
Robin
18 september 2021

Super lekker gegeten! Goeie pizza's en vooral niet te vet.

Schuitemaker
18 september 2021

Fijne app, snelle en prima bezorging van lekkere pizza's.

Bert Ooms
16 september 2021

Jammer eten was bijna koud … nieuwe bezorger ?

Tilleman
16 september 2021
Anoniem
15 september 2021

Delicious!

Esther Rijkens
13 september 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
12 september 2021
Tilleman
11 september 2021
Bert
9 september 2021

Top

Jan
7 september 2021

Ben je wijs, bestel je bij Slijs

Henry
5 september 2021
GJ Hasperhoven
4 september 2021
Kom
4 september 2021

Ze hebben bij Slijs de lekkerste pizza’s ooit! De pizza’s hebben een dunne bodem met de heerlijkste toppings er op. Niet alleen keuze uit standaard toppings maar ook gezonde toppings met veel variatie. De bezorging is super snel en goed! We kregen zelfs drankjes van het huis bij onze bezorging.

Yvonne Schipper
4 september 2021

Heerlijke pizza royaal belegd, goed warm en meer dan voldoende keuze ,op tijd bezorgd, wel wat aan de prijzige kant voor ons. Wacht nog op een pizza met paprika, sherrytomaatje en kipreepjes!

Jaap Stiemer
3 september 2021

Snel en smakelijk, pizza was nog lekker heet. Graag de de volgende keer.

Bert Ooms
1 september 2021

Was weer top 👍

Astrid
31 augustus 2021

Heerlijke, goed gekruide en warme pizza gegeten. Complimenten, voldoende saus, vlees en kaas

Ragazzo
30 augustus 2021

Het was weer zeer smakelijk en bezorging volgens afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
28 augustus 2021

Heerlijke pizza goed van formaat niet zo vet. Bezorging was zoals de geplande tijd en de pizza was heet. Zeker een aanrader om te bestellen bezorging ook vriendelijk.

T.scholten
28 augustus 2021

Pizza met gorgonzola besteld, dit zat er beslist niet op, smaak was erg flauw

Stevie
23 augustus 2021

Heerlijke pizza spinafichi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas Kloppenburg
23 augustus 2021

Één vegetarische pizza was een beetje taai. De margerita en calzone prima. Ik verwachtte dat de extra artisjok bij de calzone ín de pizza meegebakken zou zijn, niet los erop. Evengoed lekker. Goed bakje met rucola! Apart was dat de bezorger eerder kwam dan de aangegeven bezorgtijd, maar zich verontschuldigde voor de vertraging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia Bruijne
23 augustus 2021

Altijd even lekker en precies de tijd die is afgesproken! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadine
22 augustus 2021

Smaakvol, verrassend en niet zo vettig. Erg lekker en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik
21 augustus 2021

Het was weer verrukkelijk!

M
20 augustus 2021

Was weer heerlijk

Tilleman
20 augustus 2021
Bilal Wahib
20 augustus 2021
Pamela
19 augustus 2021

Altijd lekker, altijd snel. Geen doorsnee pizza’s, ik bestel nooit ergens anders.

J.
17 augustus 2021
Marco
16 augustus 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert van Haastert
15 augustus 2021

Zonder twijfel de beste pizza van Hoorn (en omstreken) Aan de logistiek/bezorging kan (met name op momenten van grote drukte) nog wel iets verbeterd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
15 augustus 2021

Heerlijke pizza's en ijs

Daan
14 augustus 2021

Heerlijke slijs surprise pizza's genomen echt lekker goed samengesteld.

Jozien
12 augustus 2021

Zoals altijd een heerlijke pizza, op tijd en lekker warm bezorgd!

Andre
10 augustus 2021
Belinda
9 augustus 2021

Het duurde ruim een uur voordat de bestelling werd afgeleverd, maar het was wel direct aangekondigd in de bevestiging en het was zondag. Dit keer de calzone geprobeerd, maar dat is geen aanrader. Volgende keer toch maar weer de Crudo. De Sydvicious was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Régine
8 augustus 2021

18:30 besteld, 20:15 geleverd. 25 min later dan aangegeven. Dat vond ik te lang duren. Het zal vast druk geweest zijn maar als klant kan je niet meer terug als je besteld hebt en daarna pas blijkt dat er pas na 1 uur en 45 min geleverd wordt. Anders had ik een andere maaltijd geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agda en Alex
3 augustus 2021

Wederom weer helemaal top

S. van Dongen
3 augustus 2021

Lekkerste pizza,s van Hoorn! Keep up the goed work!

Anoniem
2 augustus 2021
Belinda
1 augustus 2021

Het was weer heerlijk. En heerlijk warm...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Hetem
31 juli 2021

Goede pizza’s met heerlijke bodem en goed belegd Mag van mij ook wel iets minder zout 😅

Dave Bijvoet
29 juli 2021
Linda
29 juli 2021

Heerlijke, warme pizza's die snel bezorgt worden. De Jalapizza is een aanrader! Echt heerlijk :-)

Reina
29 juli 2021

Heerlijke pizza's en smoothies! Snel klaar en heel vriendelijk personeel.

Tilleman
28 juli 2021

Heerlijke pizza’s!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
25 juli 2021

Heerlijke pizza's en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tirza
25 juli 2021

We wilde een pizzaparty voor een grote groep. Heb een berichtje gestuurd en kreeg vrijwel direct antwoord. De pizza's kwamen in etappes zoals we wilde. Super lekker en goed geregeld, fijne service!! Had per ongeluk een verkeerd adres opgegeven door een eerdere bestelling. Ik werd keurig gebeld en er was geen onvertogen woord.

Jessie
23 juli 2021

Lekkere pizza & snelle bezorging!

Jos ter Borg
19 juli 2021

Altijd goed !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
19 juli 2021

Heerlijke Pizza, bezorging keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
18 juli 2021

Goede service, 2 lekkere pizza's en keurig op tijd bezorgd!

Lauren
18 juli 2021

Heerlijke pizza’s met andere combinaties dan normaal. Erg klantvriendelijk en meedenkend. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een pizzeria!

Hasperhoven
17 juli 2021

helemaal goed 👍

Alida
13 juli 2021

Volgens mij zijn de pizza's van Slijm de lekkerste uit Hoorn. Jammer dat ze niet groter zijn. ;-). De bezorging was precies op de gewenste tijd.

Wieteke
12 juli 2021

Heerlijke pizza’s en volop keuze! Ook een andere keuzes dan de welbekende pizza’s. Helaas was mijn extra toppunt vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Slijs

Hey Wieteke! Wat slordig van ons, ik stuur u een tegemoetkoming. Have a Slijs day! Groet, Sydney

Margriet
12 juli 2021

De pizza’s waren weer heerlijk. Alleen moesten we iets langer wachten op onze bestelling, vanwege de drukte. Maar we hebben weer heerlijk zitten smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
11 juli 2021
Kuifje
11 juli 2021

Super heerlijk gegeten. 2 pizza's en een poke bowl. Super lekker.

Stephanie
10 juli 2021
Jong
10 juli 2021

De ene pizza had te kort en de ander iets te lang in de oven gezeten. Desalniettemin zal het de volgende keer wel weer goed zijn.

Gerson
9 juli 2021
Jeroen
9 juli 2021

Echt echt echt een heel andere (betere) kwaliteit dan de grote pizza-boeren! Zelfs onze puberzoon van 16 is helemaal om! Wij zijn fan.

Lucia
7 juli 2021

De pizza's waren echt heel goed. Op aanraden van een vriend na mijn 'klagen' over ervaringen met bestelde pizza's Slijs uitgeprobeerd . . en echt .. Lekker knapperige dunne bodem zoals in Italie. Goed belegd .. niet te overdadig en niet te weinig. Mijn menig, wanneer ik pizza's ga bestellen . . alleen nog bij Slijs. Oprecht gemeend!

O.tulp
6 juli 2021

Pizza kwam maar liefst 20 minuten na de melding dat onze bestelling onderweg was. Gevolg:slappe lauwe pizza. Zeer teleurstellend

Reactie van Slijs

Beste Olaf, wat jammer om te horen! Normaliter gebruiken wij warmhoudtassen die voorverwarmt zijn op 70 graden en bezorgen wij de pizza direct als deze uit de oven komt. Ik heb u een mail gestuurd met een tegemoetkoming. Have a Slijs day! Groet, Sydney

Marjon
6 juli 2021

Compliment: pizza is goed warm en heerlijk van smaak!! 🤤 Tip: rucola apart bij de pizza geven ipv er op, zo blijft de rucola knapperig en lekkerder van smaak 😉

Reactie van Slijs

Hey Marjon, Dank voor de tip! Echter de meeste klanten vinden het juist fijn als de pizza al volledig belegd is dus geef het de volgende keer aan in de opmerkingen dan zorgen wij ervoor dat deze apart geleverd wordt! Have a Slijs day! Groet, Sydney

Mark
3 juli 2021
Belinda
3 juli 2021

Wat zijn deze pizza's toch heerlijk...

Jozien
2 juli 2021

Zoals altijd snel en heel warm bezorgd. Pizza weer zalig!

Cas
2 juli 2021

Het was weer een lekkere pizza! Altijd genieten bij slijs.

Kirsten
1 juli 2021

Super pizza met heerlijke dunne bodem. Ijs was ook smullen! Keurig op tijd bezorgd. Niets dan lof!

Bert Ooms
30 juni 2021

Jammer dat sommige dingen uitverkocht waren maar het was weer top 👍

Ruben
30 juni 2021
Jong
30 juni 2021
Helen
29 juni 2021

Een smaakvolle pizza met verse ingrediënten. Niet te veel, niet te weinig, precies goed. Bodem als in een pizzeria. Als tip voor Slijs: als extra ingrediënt (optie) verse knoflook toevoegen. Dat is in elk geval de kers op mijn taart. En jullie verdienen er weer een eurootje mee :-)

Victoria
28 juni 2021

In my opinion your pizzas should stay in the oven 1-2 minutes longer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennifer
28 juni 2021

Heerlijke pizza, aardige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennifer
28 juni 2021

Pizza, Aziatische bowl en smoothies allemaal heerlijk! We hebben genoten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hasperhoven
27 juni 2021
Rowena
27 juni 2021

Heerlijke pizza's echt een aanrader 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luca
26 juni 2021

Heerlijke pizza’s zoals altijd

Stefan
26 juni 2021
Wietske Geijteman
25 juni 2021
Zoey Broeze
24 juni 2021

Helemaal toppie!

Lars
24 juni 2021

Was een heerlijk pizza en ook een hele knappe bezorger, lekker snel ook

Rob
24 juni 2021

Slijs pizza's are the nice pizza's

Niels Voorn
23 juni 2021

Altijd geweldige kwaliteit en werd op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

B
21 juni 2021
Will
20 juni 2021

Tip top lekkere pizza en wederom sneller bezorgd dan gedacht. Altijd heel vriendelijk, klantgericht en uitstekende service! Wij willen nog steeds alleen maar pizza’s van Slijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ragazzo
20 juni 2021

Goede snelle service voor een lage prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
19 juni 2021

Altijd top! Vandaag 10 pizza’s besteld, alle tien lekker.

Maarten
17 juni 2021

Top pizza’s beste in Hoorn

George Dudink
16 juni 2021

De smaak was erg lekker en veel keuzes, zeer goed

Cas Knol
16 juni 2021

De Tonno pizza was weer erg lekker! Ook de salade was erg goed. We hadden een vriendelijke bezorger en de bestelling was op tijd.

Petra de Jonge
12 juni 2021

Top! Net voor de afgesproken tijd bezorgd, punten voorgesneden en mooie dunne bodem.

Eric Admiraal
12 juni 2021

Was weer heerlijk als altijd

Bob
11 juni 2021

Wij hebben heerlijk gegeten, zeker een aanrader 😋😋

Marijn
11 juni 2021
Bert
10 juni 2021
Christiaan
9 juni 2021

Vriendelijke bezorger, met een extraatje omdat ik via de website bestelden echt heel aardig. Het wad snel en kwam goed warm aan en ik was erg tevreden zoals altijd! Bedankt toppers!

Gideon
9 juni 2021
Mark
9 juni 2021
Marleen
7 juni 2021
Robin Heddes
4 juni 2021
Jojan
4 juni 2021

Zoals altijd waren de pizza's heerlijk en werden ze supersnel bezorgd!

Mark
4 juni 2021

Super snel bezorgd en het eten smaakte erg goed

GJ Hasperhoven
3 juni 2021

Supersnel en super vriendelijk

Marie
3 juni 2021
J van den Berg
2 juni 2021

De pizza waren er snel en goed warm en ook heel lekker

Winni
1 juni 2021

2x de klassieke Calzone besteld , die zo heerlijk waren, dat we er later nog 1 extra hebben besteld . Perfecte vulling De smaak van de saus was kruidig en de verrassing van de pepperoni maakte het een beetje pittig. verder met champignons , ham en mozzarella. Op tijd gebracht en lekker warm . Zeker een aanrader . 👍

Eric
31 mei 2021

prima pizza. bezorgsnelheid kan beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jc
30 mei 2021

Was zoals altijd heerlijk

Edith
28 mei 2021

De pizza was weer heerlijk, ook het ijs. Het was genieten!

Jamin
27 mei 2021

Mijn man vond de bodem wat dun. Ik vond het heerlijk. Lekkere combinatie. Heel smakelijk.

Janine
24 mei 2021
Sanne
24 mei 2021

Beste pizza!

Liske
24 mei 2021

Een perfecte pizza, dunne bodem zoals ze in Italië maken met smakelijke verse producten belegd. Snelle bezorging, warm en zeker aan te bevelen.

Stefan
24 mei 2021

Snelle bezorging, heerlijke pizza met spinazie, vijgen en balsamico! Hemelse combinatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mp
24 mei 2021
Sophie
22 mei 2021

8 pizza’s, stuk voor stuk heerlijk!!

Matt
21 mei 2021

Pizza voor een workshop besteld. De kinderen vonden het de lekkerste pizza’s die ze ooit hebben gegeten. Ze waren idd ook echt heerlijk.

ria nannings
21 mei 2021

heerlijk

Guido Rietveld
20 mei 2021
Gideon
20 mei 2021
Duifild
19 mei 2021

Heerlijke pizza’s as always

Annabel
19 mei 2021

Annabel houdt van pizza!!!

Luca
19 mei 2021

Heerlijke pizza's, weer

Wilma
19 mei 2021

2 super lekkere pizza's en 1 poke bowl, die was ook heel lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jolanda
16 mei 2021

Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorging met drankje van de zaak. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jong
16 mei 2021

Vakmannen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre de Waard
15 mei 2021
Brechtje
14 mei 2021

Super snel, super service, heerlijk dunne bodems

Suzanne
14 mei 2021

Eerlijk is eerlijk: de smaak is heerlijk. Maar ik vind dat de afdeling groenten wel iets royaler mag...

Luca
13 mei 2021

Zoals altijd weer verrukkelijke pizza. Was heerlijk warm en nu ook met lekkere Provençaalse kruiden.

Hasperhoven
13 mei 2021
Benno
12 mei 2021

Lekker als altijd

Frans
10 mei 2021

Vanavond genoten van twee perfect gemaakte pizza's. De bezorging was zoals gebruikelijk, op tijd en vriendelijk.

Sjors
9 mei 2021

Heerlijke pizza’s. En omdat het heel druk was en jullie dus iets later waren met bezorgen 15 min, een paar blikjes fris. Goede service en top pizza’s. We gaan vaker bij jullie bestellen.

Andre
9 mei 2021

De pizza's waren zoals het hoort, vers, warm en knapperig! Zeker voor herhaling vatbaar

Gerrit Knol
8 mei 2021

Pizza zoals een pizza moet zijn

N. Kramer
7 mei 2021

Zo ontzettend lekker weer.

Matthijs
6 mei 2021

Heerlijk, vers bereide maaltijden! En zeer vriendelijke bezorging!

M
5 mei 2021

snelle bezorging heerlijke pizza's

Nicolette Kwaad
5 mei 2021

Weer super heerlijke pizza's gegeten

Jane
4 mei 2021
Daniël Evers
2 mei 2021

Zo lekker!!!!

Fam. Van den Heuvel
2 mei 2021

Goede bestelsite, super vriendelijke mensen. En echt een pizza, zoals voor ons een heerlijke Italiaanse pizza hoort te zijn! We hebben heerlijk gegeten, onze complimenten.

Heintje
1 mei 2021

Toppie!

Cris Meijer
1 mei 2021
Cynthia
30 april 2021

Heerlijke en warme pizza, snelle en vriendelijke bezorging!

Stevie
29 april 2021
Bert Ooms
28 april 2021

Pizza was top maar de salade was super 👌

Hasperhoven
28 april 2021

weer top

Luca
27 april 2021

Heerlijk zoals altijd

Jolie Vos
27 april 2021
Jacqueline
27 april 2021

Heerlijke pizza. Dunne bodem en nog lekker warm .

Mark
26 april 2021
Wanda
26 april 2021

Al vaker besteld en zeer tevreden! Vooral onze zoon Sem is een pizzamonster. Hij is 28 april jarig, dus een kans dat hij pizza wil bestellen 😄

H.Kiepe
22 april 2021

Erg lekker

Rosanna
21 april 2021
Robert
19 april 2021

Voor de 2de x pizza's besteld. Lekkere pizza en met iets meer extra topping wordt het 5sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
18 april 2021

Erg lekker, goeie en knapperige bodem. Voor 16€ een pizza mag hij rijker belegd worden. Dit vond ik wat tegenvallen.

Esther
17 april 2021

We werden online goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Bestelling was op tijd, warm alsof het net uit de oven kwam èn lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. :o)

Klaas Bösel
15 april 2021

Super lekker gegeten! Top!

Jeroen
14 april 2021
Obdam
14 april 2021

Super snelle bezorging (13 minuten) en een heerlijke pizza!!

Stevie en Reda
14 april 2021

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, ooh slijs wat houd ik van jouw! Het was weer heerlijk en goed warm! Tot de volgende keer team slijs🙌🍕

Robert
13 april 2021

Lekkere pizza, goede bodem. Toppings hadden iets ruimer gemogen. Voor de volgende keer, wij komen terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorn
12 april 2021
Chantal
11 april 2021

Prima pizza, bezorging precies op tijd!

Sygol
7 april 2021

Heerlijke milkshakes! Lekker ijs en altijd goede 🍕!

Wendy
4 april 2021

Superlekker. En volgens mij waren we gewoon gezond aan het eten! Na het eten van een pizza is mijn bloedsuiker (ik heb diabetes type 1) meestal nogal van slag of op zijn minst rommelig. Dat bleef nu uit. Goed teken!

Anne-Mieke Meijer
3 april 2021

Heerlijk!!

Bel
3 april 2021

👌

gjhasperhoven
2 april 2021
Lee
2 april 2021

Beste pizza’s van Hoorn

Fred
28 maart 2021
John
27 maart 2021

Perfect

Jacqueline Moeijes
27 maart 2021

Pizza’s zijn heerlijk tenminste niet zo een dikke bodem

LD
26 maart 2021

Nog nooit zo'n platte calzone gezien 😅 Maar hij was wel lekker!

Janine
26 maart 2021

Heerlijke pizza’s met lekkere dunne bodem zoals het hoort! Jammer dat er (nog?)niet bezorgd wordt in Grote Waal.

Jeroen
23 maart 2021
Gh
22 maart 2021
Rien
21 maart 2021

We hebben genoten van jullie heerlijke pizza’s Goede bodem, verse ingrediënten, super. Levering was stipt op de ingevoerde keuzetijd. Vriendelijk Leuke aan de website waren de foto’s van alle keuzes. En wat ook een leuke optie was dat je na je keuze ook nog extra’s aan je pizza kon toevoegen En nog ijs extra voor de jarige job. Echt een verrassing. Super leuk Bedankt 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen Richter
21 maart 2021

Pizza's smaakte weer heerlijk,goed gevuld en altijd goed verzorgd en bezorgd.

A.v.d.V
20 maart 2021

Wederom weer heerlijk gegeten. Super pizza's. Top en vriendelijk bezorger. Vroeg netjes of ie het mocht aangeven of ie het neer moest zetten. En altijd op tijd. Helemaal geweldig

Yvonne Schipper
20 maart 2021

heerlijk

Angela
20 maart 2021
Kayleigh Bok
19 maart 2021

Heerlijke pizza en de gezelligste keuken van Hoorn!

Renate
18 maart 2021

Waan je even in Italië met de overheerlijke pizza’s van Slijs! Snelle vriendelijke bezorging.

Timo
18 maart 2021

Uitstekend als altijd.

Bert
17 maart 2021

Toppie

Barbje
16 maart 2021

Deze keer niet lekker, Anders dan ik van jullie gewend ben. Te veel pizza tomaten saus (overheerste en maakte de pizza doorweekt) Weinig tonijn en niet gelijkmatig voorgesneden.

Reactie van Slijs

Hey Barbje, Wat vervelend om te horen, we zullen beter ons best doen! #slijsitup! Groet, Sydney

Erna den ouden
14 maart 2021

Zalige pizza s , prima op temperatuur Bezorging mooi op tijd Kortom : TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Groen
14 maart 2021

Zoals altijd weer een heerlijke pizza en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hasperhoven
12 maart 2021
Hasperhoven
11 maart 2021

helemaal top alweer!!!

Linda
10 maart 2021

Heerlijke verse pizza met goede bodem en super vriendelijke bezorger.

Dantonio
8 maart 2021

Steaming hot pizza voor de deur binnen 10min!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maarten
8 maart 2021

Wederom fantastisch! Blijven by far de lekkerste pizzas van Hoorn!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
7 maart 2021

Duidelijke communicatie tijdens het proces over de levertjes en wanneer de bezorger onderweg is. En echt heerlijke pizza’s, alles vers!!!

Francien Monsma
7 maart 2021

Ze waren weer overheerlijk!!!

Heidi
6 maart 2021
Martijn
6 maart 2021

Was weer heerlijk en heerlijk op tijd bezorgd.

Marc
6 maart 2021
Luca
6 maart 2021

Heerlijke pizza’s. Als je een lekkere pizza wil eten, hoef je echt niet verder te kijken. Proef het zelf en he zult het ook 5 sterren geven

Erwin
4 maart 2021

Door extra kaas en ananas was de Hawaii heeeeeeerlijk

Ronald Gase
4 maart 2021

Altijd voortreffelijke pizza's met een ruime keuze. In Hoorn en omgeving zonder meer de pizza's die het Italiaanse origineel het dichtst benaderen!! Pizza's worden ook altijd goed warm en keurig op tijd bezorgd!

Cees de Zwart
3 maart 2021

Keurig op tijd. Vriendelijke bezorger. Kreeg een drankje erbij. Pizza was goed op temperatuur

Peter
3 maart 2021

Jammer alleen dat de extra artisjokken er niet op zaten

Reactie van Slijs

Hey Peter, wat stom dat we de artisjok vergeten zijn. Ik stuur u even een email met daarin een tegemoetkoming. Have a Slijs day! Groet, Sydney

Leonie
1 maart 2021

Lekkere pizza's uitgebreide keuze. Bezorging netjes volgens afspraak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GJHASPERHOVEN
28 februari 2021
Mike
28 februari 2021

Lekkere pizza!

Visser
27 februari 2021
Ernst
27 februari 2021

Pizza's zijn heerlijk voor smaak een 10 Maar wel extreem duur... voor de prijs dus een 3 Tussen de 10 en 12 euro zou perfect zijn

Masjenka
26 februari 2021

Weer fantastisch! Snel, lekker, vers. Gewoon een heerlijke échte pizza.

Niels
26 februari 2021

Zoals gewoonlijk erg lekker. Leuk personeel en geweldige kwaliteit pizza's😋

Stef
25 februari 2021
Liske v.d.Berg
24 februari 2021

Heerlijke bodem en goede verhouding zodat je niet zo'n zwaar gevoel op de maag hebt na afloop. Zelf samenstellen ook leuk.

Judith
24 februari 2021
Jeroen
23 februari 2021
Erwin
22 februari 2021

Heerlijke pizza’s! Goeie bodem, erg smaakvol! Levering was later dan aangeven maar daar werd netjes over gebeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
21 februari 2021

Heerlijke pizza’s, snelle service en gratis drinken bij de bestelling gekregen. Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
20 februari 2021

Lekker pizza, snel en warm bezorgd!

W.
20 februari 2021
GJ Hasperhoven
20 februari 2021
Jong
20 februari 2021

Na een kleine dip afgelopen periode, was het weer top. Warm, vers en snel. Heerlijk.

Jeroen
19 februari 2021
Judith de Vetten
19 februari 2021

Vetste pizza’s van Nederland!

Jojan
17 februari 2021

De pizza was heerlijk als altijd en de bezorging supersnel!

Anoniempje
16 februari 2021

Wat een service!

Arnoud Ruiter
16 februari 2021

Top

Ros
15 februari 2021

Kwartier eerder dan beloofd en gewoon weer overheerlijke pizza. Zelf de funghi met pepperoni en rode pepers bedacht, is een blijvertje !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heidi
14 februari 2021

Mijn pizza is op een spectaculaire manier gebracht. Mooi optijd en een heerlijke warme pizza. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
14 februari 2021

Snelle bezorging en lekkere verse warme pizza’s! Eerste x besteld en echt heel tevreden. Kregen 2 gratis drankjes ivm bestellen op de site en niet via thuisbezorgd. Onze nieuwe favoriet in Hoorn!

Frans
13 februari 2021

Vanavond hebben wij twee heerlijke pizza's verorberd. Slijs weet als geen ander een pizza te maken met een mooie dunne smaakvolle krokante bodem en korst. De vulling was zoals altijd origineel en zeer smakelijk. De bezorging was zoals altijd precies op tijd.

Marc Moerkerken
13 februari 2021

Heerlijke pizza’s. Echt top. Vrolijke bezorging, alleen hadden de pizza’s iets warmer gemogen, ze waren helaas al lauw.

Ceees Essen
13 februari 2021

Gaat over het algemeen goed. Helaas deze ronde weer aangebrande pizza.

Michel
10 februari 2021

Heerlijke pizza, uitstekende bodem, smaakt naar Italië. Zeer vriendelijke en attente bezorger. Absolute aanrader!

Michiel Jong
7 februari 2021

de beste pizza's van hoorn, en een heel leuk team harde werkers, ga zo door!

Eva
6 februari 2021

Heerlijke pizza!

Erik Janssen
6 februari 2021

Pizza was uitstekend wat betreft smaak Rn bodem maar hij kwam koud aan Rn ik moest hem in de oven nog oppiepen en dat is niet zo top met sla er op..Tevens vond ik hem duur voor dit formaat pizza ik had hem daar groter voor verwacht . Ik ga in het vervolg toch ergens anders bestellen

Fred
5 februari 2021

Heerlijke pizza’s! Snelle service!

Ag
4 februari 2021

Heerlijke pizza,vers knapperig.

Mark
2 februari 2021

Helaas pizza’s niet warm genoeg. Voor het eerst overigens. Nog wel steeds de lekkerste pizza’s van Hoorn maar lauw minder van te genieten.

Reactie van Slijs

Hey Mark, Het is niet de bedoeling dat de pizza koud aan komt natuurlijk. We maken gebruik van de hoogste kwaliteit pizzadozen en warmhoudtassen om ervoor te zorgen dat de pizza's heet aankomen. We zijn er echter achter gekomen dat één van onze warmhoudtassen defect was en hebben deze meteen ter reparatie opgestuurd. Have a Slijs day! Groet, Sydney

Katarzyna
2 februari 2021

Seriously, the best pizza in this country ! Finally some real Italian taste ! Love ❤️

Fam. Koppes
31 januari 2021

Heerlijke pizza's, snel bezorgd door vriendelijke bezorger. Een aanrader!

Stefanie
31 januari 2021
Irma
31 januari 2021

Als vanouds weer geweldig

Francien Monsma
30 januari 2021

Ze waren weer verrukkelijk de pizza s. Twee verschillende smaken en allebei heerlijk.

GJ Hasperhoven
30 januari 2021

Weer perfect

Miranda
28 januari 2021

Heerlijke pizzas

Bert Ooms
28 januari 2021

Was weer top mannen !

Leo
27 januari 2021

Smaak, smaak, smaak en nog eens smaak! Beste pizza's ever! Wederom heerlijk gegeten. Aanrader!

Eric Admiraal
25 januari 2021

Was weer heerlijk als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
25 januari 2021

Perfectte levering en goede pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rein van den Berg
24 januari 2021

Heerlijke smaak sensatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GJ Hasperhoven
24 januari 2021

lekker

Ishtar van Noord
24 januari 2021
Anoniem
23 januari 2021

Super snelle bezorging, perfecte temperatuur en ook nog eens een presentje er bij. Helaas viel 1 van de 3 pizza's een beetje tegen want Ik had extra saus en kaas maar daar was niets van te merken. De andere 2 waren perfect.

Hans
21 januari 2021

Er lekker,maar mocht iets warmer

Tanja
19 januari 2021

Je werd goed op de hoogte gehouden op welk tijdstip je de bestelling zou ontvangen. De pizza smaakte goed en de maaltijdsalade ook. Goed vullend en goede prijs/kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.