Beoordelingen van Slijs Hoorn

Recente recensies

5.0
Teun
24 januari 2022

De pizza's waren lekker, goed belegd en de ingrediënten vers. bezorging was ook op tijd en erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
24 januari 2022

Altijd weer de aller lekkerste pizza's!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo
24 januari 2022

Het was weer formidabel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steffie
23 januari 2022

Hele verfijnde calzonepizza, en het chocolade/sinas ijs was heerlijk!

Nienke
23 januari 2022
Margriet
23 januari 2022

Pizza was weer heerlijk.

Flo
22 januari 2022

Heerlijke pizza!

Gomez
20 januari 2022

Goede pizza's met zorg bereid. Snel voor de deur en topservice! Met passie voor hun vak en smaken zijn heerlijk!

Tommy Klouwers
18 januari 2022

Beste pizza van Hoorn met supersnelle bezorging. Aanrader!

Jc
17 januari 2022

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
14 januari 2022

Heerlijk

H.Kiepe
12 januari 2022
Daphne
11 januari 2022

Lekkere pizza’s en erg snel bezorgd! Bedankt en tot een volgende keer

Luca
11 januari 2022

Heerlijke puzza’s

Bert
11 januari 2022

Wederom prima service en lekkere Pizza's

Manon
10 januari 2022

Heerlijke verse pizza's! Bovengemiddeld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabel
10 januari 2022

Pizza's waren heerlijk dun en knapperige korst! Bestelling was iets later dan gepland, maar dat is niet geheel vreemd op dat tijdstip. Als excuus kregen we drankjes van het huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bijl
10 januari 2022

Heel lekker en heeeeeel snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor
10 januari 2022

Pizza zou wat warmer kunnen. Kwaliteit is goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
9 januari 2022

Wat een topper weer. Dit zijn gewoon de aller beste pizza’s van Hoorn. Bedankt kanjers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
9 januari 2022

Pizzatje was helemaal verbrand, normaliter erg lekker. Nu kon ik hem helaas weggooien. Fruitshake was top!!

Maartje
9 januari 2022

Heerlijke pizza’s!

Jesse
9 januari 2022

Vlot en zoals altijd heerlijke pizza's

Willemien
8 januari 2022

Super snelle bezorging, vandaag zeker! De pizza's smaakten ook weer goed, zoals altijd, maar helaas was de kok vandaag wat minder scheutig met het 'beleg'. Normaal zit er meer ham op de prosciutto pizza en ook de pepperoni was iets kariger op de pizza van zoonlief. Desalniettemin blijft Slijs onze nummer 1 pizza leverancier.

P.Koeman
7 januari 2022

Heerlijke pizza! Snel bezorgd en nog een gratis blikje Fanta en Cola Light erbij, wij zijn blij :-).

Astrid
7 januari 2022

Heerlijk!!

Eva
4 januari 2022

Elke keer weer heerlijke pizza's en de aardigste en vrolijkste bezorgers van heel Hoorn!

Danielle
2 januari 2021

Altijd vriendelijk aan de deur. Lekkere pizza. Deze is wel voor herhaling vatbaar. Ijsje was later op de avond nog genuttigd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helma Groot
2 januari 2021

Precies gebracht op de genoemde tijd - heerlijk warme pizza’s en zooo lekker !

Esther
1 januari 2021
Corine
31 december 2021

Het is niet goed gegaan met de bezorging. We hadden 5 pizza’s besteld en kregen er 4. De vijfde zou zo snel mogelijk worden bezorgd maar kwam 5 kwartier later. De pizza’s waren wel lekker. Maar ons pizza avondje viel in het water doordat een persoon pas veel later de pizza ontving.

Ricordo
31 december 2021

Tutto era ancora benissimo

Anne Visch
29 december 2021

De kwaliteit van de pizza's zijn echt top natuurlijk ze ze nog wat lekkerder als je ze zelf ophaalt ipv laten bezorgen

Mathilde
28 december 2021

Heerlijke authentieke pizza”s, de salade erbij was ook verrukkelijk. Zalig gegeten! Het rozen-ijs was bijzonder lekker! Een echte aanrader!

Karin
28 december 2021

De pizza's waren heerlijk

Natascha
24 december 2021

Zo lekker!!

John
23 december 2021

Weer perfecte pizza en super snel geleverd.

Frank Hetem
23 december 2021

Top pizza. Goed belegd, goed gebakken en warm bij bezorging. Heerlijk

Bert Ooms
22 december 2021

Was weer top en bedankt, was lekker kerstkadootje 👍

Joop
22 december 2021

Het duurde lang deze keer (door corona, het is jullie vergeven), maar als je de lekkerste pizza's van Hoorn hebt, dan hoor je mij verder niet meer klagen! Weer ongelooflijk lekker! En dan ook nog een blikje fris en de verontschuldigingen. Hoeft niet. De pizza's zijn het waard om even op te wachten!

Rosa
22 december 2021
Meester
22 december 2021

Wij ontvingen onze bestelling veel later dan in de mail stond aangegeven. Wij hebben uiteindelijk 1 uur en 50 minuten moeten wachten en dat is veel te lang.

Dana
19 december 2021

Heerlijke pizza’s en vriendelijke bezorging. Plus, op tijd bezorgd. :) top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilly
19 december 2021

Heerlijke pizza's En ook de smoothies zijn superlekker

Selma
18 december 2021
Romy
17 december 2021

Heerlijke pizza, snelle bezorging en als extra vraag wilde ik graag een BTW-bon bij de bestelling, ook dat was gelijk goed doorgekomen. Bij andere zaken vaak problemen gehad dat de extra boodschap niet gelezen was. Bij Slijs dus absoluut geen last van gehad!

Maarten
14 december 2021

De smaak van de piza’s was voortreffelijk het was alleen jammer dat ze niet warm meer waren. Bij het eten van de eerste punt was de buitenrand al lauw/koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R Stam
11 december 2021
Jeroen
11 december 2021

Deze keer slecht helaas Normaal lekkere krokante bodems. Nu een slappe "lap*, waar we anderhalf uur op moesten wachten. Erg jammer want goedkoop zijn de pizza's niet.

Reactie van Slijs

Hey Jeroen, wat jammer om te horen! We zijn wat nieuwe pizza chefs aan het trainen maar dit mag uiteraard niet gebeuren. Ik zal even doorgeven dat ze er extra op letten dat er krokante bodems de deur uit gaan;) Have a Slijs day amigo! Groet, team Slijs / Burrito Broers

PvB
10 december 2021

Heerlijke pizza, op tijd bezorgd en zelfs nog 2 blikjes cola Light gratis er bij!

Timo
10 december 2021

Zoals gewoonlijk: heet, heerlijk, op tijd!

Jeroen
9 december 2021
Jennifer
8 december 2021
GJ Hasperhoven
5 december 2021
Jeroen
4 december 2021

De lekkerste pizza's

Mariska
2 december 2021

Helemaal goed ! Erg lekkere goede pizza, keurig op afgesproken tijd bezorgd.

M. Vissie
1 december 2021
Dave
30 november 2021
S. van Dongen
28 november 2021
Jeroen
28 november 2021
Hasperhoven
28 november 2021
Michèle Zuijderduijn
27 november 2021

Heerlijke verse pizza’s; dunne bodem en goed belegd. Super snelle en vriendelijke service. Ik kan Slijs aan iedereen aanbevelen!

Michelle
26 november 2021
Willemien
26 november 2021

De pizza smaakte mijn zoon weer heerlijk, maar kwam 20 minuten later dan doorgegeven. Dat is absoluut niet zoals we Slijs kennen, want ze zijn altijd op tijd, maar de pizza was helaas ook niet heel erg warm meer. Volgende keer beter ;-)

Noor
23 november 2021

Het is een top restaurant! De medewerkers zijn super vriendelijk en het eten is heerlijk! Mijn complimenten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tilleman
22 november 2021

Wij bestellen vaak pizza’s bij jullie en altijd naar volle tevredenheid, maar gisteren hadden we o.a een Geiteon besteld zonder rode ui en helaas zat er wel rode ui op. We wilden de pizza’s graag om 18.00u laten bezorgen, maar de bezorger stond om 17.30u al voor de deur! Dit keer waren we dus minder tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
21 november 2021
Alice Wooding
20 november 2021

1e keer hier besteld Wat een heerlijke pizza dunne bodem en de rand goed! Net of je in Italië bent... Zeker een aanrader Waren maar 10 min later....helemaal excuses en 2 Blikjes Fris aangeboden Dus wil je een echte pizza eten moet je hier zeker bestellen!

Frans van Iersel
20 november 2021

Vanavond twee verschillende pizza's die we al vaker hebben gegeten. Ze waren beter dan ooit.

Jacco
20 november 2021

Goede, snelle levering van (weer) heerlijke pizza's.

Carina
20 november 2021

Heerlijke pizza’s. Wel lange wachttijd.

Van Leeuwen
19 november 2021

Beste pizza’s van Hoorn: vers, origineel, super smaakvol!

John
16 november 2021
Joelle Muller
16 november 2021

Bezorging was precies op tijd. Pizza's waren lekker krokant. Beker ijs was top!

Lyn
12 november 2021

Het was weer heerlijk.

Frank
11 november 2021

Beste pizzeria van Hoorn!

Anoniem
7 november 2021

Goede pizza's en service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anet van der M.
7 november 2021
Saskia Bruijne
6 november 2021

Zoals altijd, heerlijke pizza’s en goede snelle levering!

Jeroen
6 november 2021

Echt op alle fronten beter dan de grote ketens. Vers, snel en heel vriendelijke bezorging. Wij zijn fan!!

Willemien
6 november 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten van een pepperonipizza! Lekker 'pittig' door de worst, knapperige korst en bovenal altijd een uiterste vriendelijke en snelle service/bezorging!

Tilleman
4 november 2021
Tilleman
3 november 2021
A.M.T. van der M
30 oktober 2021

Heerlijke pizza, vriendelijke supersnelle levering!

Skicentrum Hoorn
29 oktober 2021

Altijd snel, altijd goed! Top service en altijd blij afgeleverd!

Miranda Zwart
29 oktober 2021

Heerlijke pizza en super klantvriendelijk

Janine
29 oktober 2021

Super snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Twee pizza's besteld. Smaak was goed, erg lekker. Alleen absoluut niet vullend. Dunne bodem, weinig beleg. Wij hadden na het eten nog steeds trek. Voor €29,- mag ik toch verwachten dat je voldaan bent.

Ricardo
29 oktober 2021

Het was weer als altijd: Top👍

Knol
28 oktober 2021

Helemaal top weer!!!!

Hans
24 oktober 2021

Zoals altijd heerlijke pizza's en snel bezorgd door een sympathieke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
22 oktober 2021

Snelle bezorging en fijne smaak. De calzone had helaas op meerdere plekken een diepzwarte korst waar omheen gegeten moest worden. Minder fijn. Inhoud lekker. Met een niet aangebrande korst volgende keer vast nog lekkerder.

Jeroen
15 oktober 2021

Ronduit geweldig lekkere pizza's

Kjeld
14 oktober 2021
Jennifer
14 oktober 2021
Jan
10 oktober 2021

Heerlijke natuurlijke pizza’s, veel verse ingrediënten en er heerlijke pizza bodem! En de bezorging was uiterst vriendelijk en stipt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ricardo
10 oktober 2021

Het was weer bijzonder smakelijk en gemakkelijk

Joop
9 oktober 2021

Supersnel en aparte en superlekkere pizza's. Meteen verslaafd.

Barbar
2 oktober 2021

Bezorging was op tijd. Lekkere pizza’s

Merel
2 oktober 2021
Sander
1 oktober 2021

Top pizza,s ze waren weer heerlijk!

Ricardo
29 september 2021

Era ancora buona e meravigliosa

Stevie
27 september 2021

Pizza spinafichi was ook heerlijk! :) blijft m'n favoriet!

Stevie
27 september 2021

Pizza crudo, top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rosa
24 september 2021

Top pizza’s en top bezorging. De cola stond niet koud dus kregen we er een gratis koude sinas bij. Altijd vriendelijke bezorgers. We bestellen altijd onze pizza’s hier.

Manuela Van Der Schaaf
23 september 2021

Pizza's waren heerlijk, snel bezorgd en warm. De kinderen en oma hebben genoten.

Stevie
19 september 2021
Robin
18 september 2021

Super lekker gegeten! Goeie pizza's en vooral niet te vet.

Schuitemaker
18 september 2021

Fijne app, snelle en prima bezorging van lekkere pizza's.

Bert Ooms
16 september 2021

Jammer eten was bijna koud … nieuwe bezorger ?

Tilleman
16 september 2021
Anoniem
15 september 2021

Delicious!

Esther Rijkens
13 september 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
12 september 2021
Tilleman
11 september 2021
Bert
9 september 2021

Top

Jan
7 september 2021

Ben je wijs, bestel je bij Slijs

Henry
5 september 2021
GJ Hasperhoven
4 september 2021
Kom
4 september 2021

Ze hebben bij Slijs de lekkerste pizza’s ooit! De pizza’s hebben een dunne bodem met de heerlijkste toppings er op. Niet alleen keuze uit standaard toppings maar ook gezonde toppings met veel variatie. De bezorging is super snel en goed! We kregen zelfs drankjes van het huis bij onze bezorging.

Yvonne Schipper
4 september 2021

Heerlijke pizza royaal belegd, goed warm en meer dan voldoende keuze ,op tijd bezorgd, wel wat aan de prijzige kant voor ons. Wacht nog op een pizza met paprika, sherrytomaatje en kipreepjes!

Jaap Stiemer
3 september 2021

Snel en smakelijk, pizza was nog lekker heet. Graag de de volgende keer.

Bert Ooms
1 september 2021

Was weer top 👍

Astrid
31 augustus 2021

Heerlijke, goed gekruide en warme pizza gegeten. Complimenten, voldoende saus, vlees en kaas

Ragazzo
30 augustus 2021

Het was weer zeer smakelijk en bezorging volgens afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
28 augustus 2021

Heerlijke pizza goed van formaat niet zo vet. Bezorging was zoals de geplande tijd en de pizza was heet. Zeker een aanrader om te bestellen bezorging ook vriendelijk.

T.scholten
28 augustus 2021

Pizza met gorgonzola besteld, dit zat er beslist niet op, smaak was erg flauw

Stevie
23 augustus 2021

Heerlijke pizza spinafichi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas Kloppenburg
23 augustus 2021

Één vegetarische pizza was een beetje taai. De margerita en calzone prima. Ik verwachtte dat de extra artisjok bij de calzone ín de pizza meegebakken zou zijn, niet los erop. Evengoed lekker. Goed bakje met rucola! Apart was dat de bezorger eerder kwam dan de aangegeven bezorgtijd, maar zich verontschuldigde voor de vertraging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia Bruijne
23 augustus 2021

Altijd even lekker en precies de tijd die is afgesproken! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nadine
22 augustus 2021

Smaakvol, verrassend en niet zo vettig. Erg lekker en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik
21 augustus 2021

Het was weer verrukkelijk!

M
20 augustus 2021

Was weer heerlijk

Tilleman
20 augustus 2021
Bilal Wahib
20 augustus 2021
Pamela
19 augustus 2021

Altijd lekker, altijd snel. Geen doorsnee pizza’s, ik bestel nooit ergens anders.

J.
17 augustus 2021
Marco
16 augustus 2021

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robert van Haastert
15 augustus 2021

Zonder twijfel de beste pizza van Hoorn (en omstreken) Aan de logistiek/bezorging kan (met name op momenten van grote drukte) nog wel iets verbeterd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
15 augustus 2021

Heerlijke pizza's en ijs

Daan
14 augustus 2021

Heerlijke slijs surprise pizza's genomen echt lekker goed samengesteld.

Jozien
12 augustus 2021

Zoals altijd een heerlijke pizza, op tijd en lekker warm bezorgd!

Andre
10 augustus 2021
Belinda
9 augustus 2021

Het duurde ruim een uur voordat de bestelling werd afgeleverd, maar het was wel direct aangekondigd in de bevestiging en het was zondag. Dit keer de calzone geprobeerd, maar dat is geen aanrader. Volgende keer toch maar weer de Crudo. De Sydvicious was weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Régine
8 augustus 2021

18:30 besteld, 20:15 geleverd. 25 min later dan aangegeven. Dat vond ik te lang duren. Het zal vast druk geweest zijn maar als klant kan je niet meer terug als je besteld hebt en daarna pas blijkt dat er pas na 1 uur en 45 min geleverd wordt. Anders had ik een andere maaltijd geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agda en Alex
3 augustus 2021

Wederom weer helemaal top

S. van Dongen
3 augustus 2021

Lekkerste pizza,s van Hoorn! Keep up the goed work!

Anoniem
2 augustus 2021
Belinda
1 augustus 2021

Het was weer heerlijk. En heerlijk warm...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank Hetem
31 juli 2021

Goede pizza’s met heerlijke bodem en goed belegd Mag van mij ook wel iets minder zout 😅

Dave Bijvoet
29 juli 2021
Linda
29 juli 2021

Heerlijke, warme pizza's die snel bezorgt worden. De Jalapizza is een aanrader! Echt heerlijk :-)

Reina
29 juli 2021

Heerlijke pizza's en smoothies! Snel klaar en heel vriendelijk personeel.

Tilleman
28 juli 2021

Heerlijke pizza’s!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne
25 juli 2021

Heerlijke pizza's en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tirza
25 juli 2021

We wilde een pizzaparty voor een grote groep. Heb een berichtje gestuurd en kreeg vrijwel direct antwoord. De pizza's kwamen in etappes zoals we wilde. Super lekker en goed geregeld, fijne service!! Had per ongeluk een verkeerd adres opgegeven door een eerdere bestelling. Ik werd keurig gebeld en er was geen onvertogen woord.

Jessie
23 juli 2021

Lekkere pizza & snelle bezorging!

Jos ter Borg
19 juli 2021

Altijd goed !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
19 juli 2021

Heerlijke Pizza, bezorging keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
18 juli 2021

Goede service, 2 lekkere pizza's en keurig op tijd bezorgd!

Lauren
18 juli 2021

Heerlijke pizza’s met andere combinaties dan normaal. Erg klantvriendelijk en meedenkend. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een pizzeria!

Hasperhoven
17 juli 2021

helemaal goed 👍

Alida
13 juli 2021

Volgens mij zijn de pizza's van Slijm de lekkerste uit Hoorn. Jammer dat ze niet groter zijn. ;-). De bezorging was precies op de gewenste tijd.

Wieteke
12 juli 2021

Heerlijke pizza’s en volop keuze! Ook een andere keuzes dan de welbekende pizza’s. Helaas was mijn extra toppunt vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Slijs

Hey Wieteke! Wat slordig van ons, ik stuur u een tegemoetkoming. Have a Slijs day! Groet, Sydney

Margriet
12 juli 2021

De pizza’s waren weer heerlijk. Alleen moesten we iets langer wachten op onze bestelling, vanwege de drukte. Maar we hebben weer heerlijk zitten smullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
11 juli 2021
Kuifje
11 juli 2021

Super heerlijk gegeten. 2 pizza's en een poke bowl. Super lekker.

Stephanie
10 juli 2021
Jong
10 juli 2021

De ene pizza had te kort en de ander iets te lang in de oven gezeten. Desalniettemin zal het de volgende keer wel weer goed zijn.

Gerson
9 juli 2021
Jeroen
9 juli 2021

Echt echt echt een heel andere (betere) kwaliteit dan de grote pizza-boeren! Zelfs onze puberzoon van 16 is helemaal om! Wij zijn fan.

Lucia
7 juli 2021

De pizza's waren echt heel goed. Op aanraden van een vriend na mijn 'klagen' over ervaringen met bestelde pizza's Slijs uitgeprobeerd . . en echt .. Lekker knapperige dunne bodem zoals in Italie. Goed belegd .. niet te overdadig en niet te weinig. Mijn menig, wanneer ik pizza's ga bestellen . . alleen nog bij Slijs. Oprecht gemeend!

O.tulp
6 juli 2021

Pizza kwam maar liefst 20 minuten na de melding dat onze bestelling onderweg was. Gevolg:slappe lauwe pizza. Zeer teleurstellend

Reactie van Slijs

Beste Olaf, wat jammer om te horen! Normaliter gebruiken wij warmhoudtassen die voorverwarmt zijn op 70 graden en bezorgen wij de pizza direct als deze uit de oven komt. Ik heb u een mail gestuurd met een tegemoetkoming. Have a Slijs day! Groet, Sydney

Marjon
6 juli 2021

Compliment: pizza is goed warm en heerlijk van smaak!! 🤤 Tip: rucola apart bij de pizza geven ipv er op, zo blijft de rucola knapperig en lekkerder van smaak 😉

Reactie van Slijs

Hey Marjon, Dank voor de tip! Echter de meeste klanten vinden het juist fijn als de pizza al volledig belegd is dus geef het de volgende keer aan in de opmerkingen dan zorgen wij ervoor dat deze apart geleverd wordt! Have a Slijs day! Groet, Sydney

Mark
3 juli 2021
Belinda
3 juli 2021

Wat zijn deze pizza's toch heerlijk...

Jozien
2 juli 2021

Zoals altijd snel en heel warm bezorgd. Pizza weer zalig!

Cas
2 juli 2021

Het was weer een lekkere pizza! Altijd genieten bij slijs.

Kirsten
1 juli 2021

Super pizza met heerlijke dunne bodem. Ijs was ook smullen! Keurig op tijd bezorgd. Niets dan lof!

Bert Ooms
30 juni 2021

Jammer dat sommige dingen uitverkocht waren maar het was weer top 👍

Ruben
30 juni 2021
Jong
30 juni 2021
Helen
29 juni 2021

Een smaakvolle pizza met verse ingrediënten. Niet te veel, niet te weinig, precies goed. Bodem als in een pizzeria. Als tip voor Slijs: als extra ingrediënt (optie) verse knoflook toevoegen. Dat is in elk geval de kers op mijn taart. En jullie verdienen er weer een eurootje mee :-)

Victoria
28 juni 2021

In my opinion your pizzas should stay in the oven 1-2 minutes longer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennifer
28 juni 2021

Heerlijke pizza, aardige bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennifer
28 juni 2021

Pizza, Aziatische bowl en smoothies allemaal heerlijk! We hebben genoten :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hasperhoven
27 juni 2021
Rowena
27 juni 2021

Heerlijke pizza's echt een aanrader 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luca
26 juni 2021

Heerlijke pizza’s zoals altijd

Stefan
26 juni 2021
Wietske Geijteman
25 juni 2021
Zoey Broeze
24 juni 2021

Helemaal toppie!

Lars
24 juni 2021

Was een heerlijk pizza en ook een hele knappe bezorger, lekker snel ook

Rob
24 juni 2021

Slijs pizza's are the nice pizza's

Niels Voorn
23 juni 2021

Altijd geweldige kwaliteit en werd op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

B
21 juni 2021
Will
20 juni 2021

Tip top lekkere pizza en wederom sneller bezorgd dan gedacht. Altijd heel vriendelijk, klantgericht en uitstekende service! Wij willen nog steeds alleen maar pizza’s van Slijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ragazzo
20 juni 2021

Goede snelle service voor een lage prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
19 juni 2021

Altijd top! Vandaag 10 pizza’s besteld, alle tien lekker.

Maarten
17 juni 2021

Top pizza’s beste in Hoorn

George Dudink
16 juni 2021

De smaak was erg lekker en veel keuzes, zeer goed

Cas Knol
16 juni 2021

De Tonno pizza was weer erg lekker! Ook de salade was erg goed. We hadden een vriendelijke bezorger en de bestelling was op tijd.

Petra de Jonge
12 juni 2021

Top! Net voor de afgesproken tijd bezorgd, punten voorgesneden en mooie dunne bodem.

Eric Admiraal
12 juni 2021

Was weer heerlijk als altijd

Bob
11 juni 2021

Wij hebben heerlijk gegeten, zeker een aanrader 😋😋

Marijn
11 juni 2021
Bert
10 juni 2021
Christiaan
9 juni 2021

Vriendelijke bezorger, met een extraatje omdat ik via de website bestelden echt heel aardig. Het wad snel en kwam goed warm aan en ik was erg tevreden zoals altijd! Bedankt toppers!

Gideon
9 juni 2021
Mark
9 juni 2021
Marleen
7 juni 2021
Robin Heddes
4 juni 2021
Jojan
4 juni 2021

Zoals altijd waren de pizza's heerlijk en werden ze supersnel bezorgd!

Mark
4 juni 2021

Super snel bezorgd en het eten smaakte erg goed

GJ Hasperhoven
3 juni 2021

Supersnel en super vriendelijk

Marie
3 juni 2021
J van den Berg
2 juni 2021

De pizza waren er snel en goed warm en ook heel lekker

Winni
1 juni 2021

2x de klassieke Calzone besteld , die zo heerlijk waren, dat we er later nog 1 extra hebben besteld . Perfecte vulling De smaak van de saus was kruidig en de verrassing van de pepperoni maakte het een beetje pittig. verder met champignons , ham en mozzarella. Op tijd gebracht en lekker warm . Zeker een aanrader . 👍

Eric
31 mei 2021

prima pizza. bezorgsnelheid kan beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jc
30 mei 2021

Was zoals altijd heerlijk

Edith
28 mei 2021

De pizza was weer heerlijk, ook het ijs. Het was genieten!

Jamin
27 mei 2021

Mijn man vond de bodem wat dun. Ik vond het heerlijk. Lekkere combinatie. Heel smakelijk.

Janine
24 mei 2021
Sanne
24 mei 2021

Beste pizza!

Liske
24 mei 2021

Een perfecte pizza, dunne bodem zoals ze in Italië maken met smakelijke verse producten belegd. Snelle bezorging, warm en zeker aan te bevelen.

Stefan
24 mei 2021

Snelle bezorging, heerlijke pizza met spinazie, vijgen en balsamico! Hemelse combinatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mp
24 mei 2021
Sophie
22 mei 2021

8 pizza’s, stuk voor stuk heerlijk!!

Matt
21 mei 2021

Pizza voor een workshop besteld. De kinderen vonden het de lekkerste pizza’s die ze ooit hebben gegeten. Ze waren idd ook echt heerlijk.

ria nannings
21 mei 2021

heerlijk

Guido Rietveld
20 mei 2021
Gideon
20 mei 2021
Duifild
19 mei 2021

Heerlijke pizza’s as always

Annabel
19 mei 2021

Annabel houdt van pizza!!!

Luca
19 mei 2021

Heerlijke pizza's, weer

Wilma
19 mei 2021

2 super lekkere pizza's en 1 poke bowl, die was ook heel lekker. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jolanda
16 mei 2021

Heerlijke pizza's en vriendelijke bezorging met drankje van de zaak. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jong
16 mei 2021

Vakmannen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andre de Waard
15 mei 2021
Brechtje
14 mei 2021

Super snel, super service, heerlijk dunne bodems

Suzanne
14 mei 2021

Eerlijk is eerlijk: de smaak is heerlijk. Maar ik vind dat de afdeling groenten wel iets royaler mag...

Luca
13 mei 2021

Zoals altijd weer verrukkelijke pizza. Was heerlijk warm en nu ook met lekkere Provençaalse kruiden.

Hasperhoven
13 mei 2021
Benno
12 mei 2021

Lekker als altijd

Frans
10 mei 2021

Vanavond genoten van twee perfect gemaakte pizza's. De bezorging was zoals gebruikelijk, op tijd en vriendelijk.

Sjors
9 mei 2021

Heerlijke pizza’s. En omdat het heel druk was en jullie dus iets later waren met bezorgen 15 min, een paar blikjes fris. Goede service en top pizza’s. We gaan vaker bij jullie bestellen.

Andre
9 mei 2021

De pizza's waren zoals het hoort, vers, warm en knapperig! Zeker voor herhaling vatbaar

Gerrit Knol
8 mei 2021

Pizza zoals een pizza moet zijn

N. Kramer
7 mei 2021

Zo ontzettend lekker weer.

Matthijs
6 mei 2021

Heerlijk, vers bereide maaltijden! En zeer vriendelijke bezorging!

M
5 mei 2021

snelle bezorging heerlijke pizza's

Nicolette Kwaad
5 mei 2021

Weer super heerlijke pizza's gegeten

Jane
4 mei 2021
Daniël Evers
2 mei 2021

Zo lekker!!!!

Fam. Van den Heuvel
2 mei 2021

Goede bestelsite, super vriendelijke mensen. En echt een pizza, zoals voor ons een heerlijke Italiaanse pizza hoort te zijn! We hebben heerlijk gegeten, onze complimenten.

Heintje
1 mei 2021

Toppie!

Cris Meijer
1 mei 2021
Cynthia
30 april 2021

Heerlijke en warme pizza, snelle en vriendelijke bezorging!

Stevie
29 april 2021
Bert Ooms
28 april 2021

Pizza was top maar de salade was super 👌

Hasperhoven
28 april 2021

weer top

Luca
27 april 2021

Heerlijk zoals altijd

Jolie Vos
27 april 2021
Jacqueline
27 april 2021

Heerlijke pizza. Dunne bodem en nog lekker warm .

Mark
26 april 2021
Wanda
26 april 2021

Al vaker besteld en zeer tevreden! Vooral onze zoon Sem is een pizzamonster. Hij is 28 april jarig, dus een kans dat hij pizza wil bestellen 😄

H.Kiepe
22 april 2021

Erg lekker

Rosanna
21 april 2021
Robert
19 april 2021

Voor de 2de x pizza's besteld. Lekkere pizza en met iets meer extra topping wordt het 5sterren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
18 april 2021

Erg lekker, goeie en knapperige bodem. Voor 16€ een pizza mag hij rijker belegd worden. Dit vond ik wat tegenvallen.

Esther
17 april 2021

We werden online goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Bestelling was op tijd, warm alsof het net uit de oven kwam èn lekker. Zeker voor herhaling vatbaar. :o)

Klaas Bösel
15 april 2021

Super lekker gegeten! Top!

Jeroen
14 april 2021
Obdam
14 april 2021

Super snelle bezorging (13 minuten) en een heerlijke pizza!!

Stevie en Reda
14 april 2021

Rozen zijn rood, viooltjes zijn blauw, ooh slijs wat houd ik van jouw! Het was weer heerlijk en goed warm! Tot de volgende keer team slijs🙌🍕

Robert
13 april 2021

Lekkere pizza, goede bodem. Toppings hadden iets ruimer gemogen. Voor de volgende keer, wij komen terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorn
12 april 2021